Koffie & Thee

Wij bieden u de beste Slowroast koffie van koffiebranderij Mocca d’Or, een prachtig thee assortiment en vele cadeauartikelen. Dat is beleving voor iedere bezoeker! Wij onderscheiden ons met een kwalitatief bijzonder goed ambachtelijk product en met 4 soorten Mocca d’Or koffie en meer dan 40 soorten thee hebben wij voor ieder wat wils!

Koffie

Café del Mundo

image_retail-cafe_del_mundo_normalCafé del Mundo is een absolute topper in ons assortiment! Een krachtige espresso- melange met een uitgesproken karakter en een geweldige body. Deze melange bestaat uit koffiesoorten die afkomstig uit onder andere Guatemala, Honduras en Costa Rica. De nuances van walnoot, gember en karamel maken deze koffie zeer aantrekkelijk. Deze koffie komt het beste tot zijn recht als espresso, cappuccino en andere op melk gebaseerde koffievarianten.

Café Diego

image_retail-cafe_diego_normal

Café Diego is een prachtige blend van 100% Arabica bonen afkomstig uit Mexico, Costa Rica en Panama. De koffie uit deze gebieden staat bekend als mild en met toegankelijk karakter. Daarnaast hebben deze landen een hoog streven voor wat betreft de kwaliteit van de koffieboon. Café Diego smaakt notig, vol en zoet en heeft nuances van hazelnoot, karamel en cacao. Café Diego is geschikt voor alle koffievarianten.

Sulawesi Kalosi

image_retail-sulawesi_kalosi_normal

De Sulawesi Kalosi is een Single Origin koffie uit Indonesië bestaande uit 100% Arabica bonen. Deze koffie komt uit de regio Tana Toraja – Mamasa. De smaak is uitgesproken en kruidig met nuances van hout, truffel, cacao en peper: een bijzondere mix! De Sulawesi Kalosi laat zich goed mengen met melk voor een heerlijke op melk gebaseerde koffievariant zoals een cappuccino, maar ook voor andere koffievarianten is deze koffie geschikt.

Café Marimba

image_retail-cafe_marimba_normal

De Marimba is een blend van 100% Arabica bonen samengesteld uit de beste bonen uit Ehiopië en Kenia. De smaak is bloemig, kruidig en zoet met warme nuances van karamel, vanille en bloemen.
De koffiebonen worden verbouwd op plantages op een hoogte van minimaal 1200 meter hoog. De Marimba is het meest geschikt voor het maken van een heerlijke lungo.

Thee – TwisTea

Wij verkopen de thee van Twistea! Unieke smaken samengesteld door de theesommelier Mark van den Boogaart. Gearomatiseerd met échte ingrediënten zoals wereldse specerijen, geurende bloesem en gedroogd fruit. Inclusief handige serveermethode en toffe thee accessoires. Onze collectie losse thee bestaat uit heel veel verschillende smaken losse theeën. Groene thee, zwarte thee, rooibos thee, kruidenthee.. 

 

De TwisTea displays zijn de ideale manier om losse theeën te bewaren en doseren. Een display bestaat uit een aantal theedispensers met daarop de door jou uitgekozen thee. De displays zijn verkrijgbaar voor 4, 5 of 6 theedispensers en allen verkrijgbaar met een bruine, zwarte of witte voet zodat hij perfect bij het interieur past.

De TwisTea olijfhouten theeplank heeft plek voor 6 theeën en wordt geleverd inclusief maatlepel voor het perfecte kopje thee. De theeplanken zijn uniek, dat betekend dat iedere theeplank een andere vorm heeft.