Ambachtelijke chocolade

Koffie

Bij Jes biedt kwaliteitskoffie van Mocca d’Or. Al jaren brandt Mocca d’Or koffie voor speciaalzaken volgens de Slowroast methode. Met deze brandmethode wordt de koffie extra langzaam geroosterd in authentieke trommelbranders. Hierbij komen de smaak en het aroma het best tot hun recht. Naast het mooie assortiment kun je ook meer informatie lezen over de koffie op de sleeves. Bij ons in de winkel bieden wij vier verschillende soorten koffie. 

Café del Mundo is een absolute topper in ons assortiment! Een krachtige espresso-melange met een uitgesproken karakter en een geweldige body. Deze melange bestaat uit koffiesoorten die afkomstig zijn uit onder andere Guatemala, Honduras en Costa Rica. De nuances van walnoot, gember en karamel maken deze koffie zeer aantrekkelijk. Deze koffie komt het beste tot zijn recht als espresso, cappuccino en andere op melk gebaseerde koffievarianten. 

koffie cafe diego

Café Diego is een prachtige blend van 100% Arabica bonen afkomstig uit Mexico, Costa Rica en Panama. De koffie uit deze gebieden staat bekend als mild en met toegankelijk karakter. Daarnaast hebben deze landen een hoog streven wat betreft de kwaliteit van de koffieboon. De koffie smaakt notig, vol en zoet en heeft nuances van hazelnoot, karamel en cacao. Café Diego is geschikt voor alle koffievarianten.

De Sulawesi Kalosi is een Single Origin koffie uit Indonesië bestaande uit 100% Arabica bonen. Deze koffie komt uit de regio Tana Toraja – Mamasa. De smaak is uitgesproken en kruidig met nuances van hout, truffel, cacao en peper: een bijzondere mix! De Sulawesi Kalou laat zich goed mengen met melk voor een heerlijke op melk gebaseerde koffievariant zoals een cappuccino, maar ook voor andere koffievarianten is deze koffie geschikt. 

koffie cafe marimba

Café Marimba is een blend van 100% Arabica bonen samengesteld uit de beste bonen uit Ethiopië en Kenia. De smaak is bloemig, kruidig en zoet met warme nuances van karamel, vanille en bloemen. De koffiebonen worden verbouwd op plantages op een hoogte van minimaal 1200 meter hoog. De Marimba is het meest geschikt voor het maken van een heerlijke lungo. 

Powered By WordPress | Elegant Recipe Blog